Motivációnk és főbb szakmai területeink

A Harius Consulting Group jogi, pénzügyi és technológiai szakemberek, valamint projektmenedzserek professzionális csapata, ahol a cél az ember, a digitalizáció és a kreatív ötletek támogatása.

Céljának megfelelően a tanácsadói csoport tevékenységének fő szakmai területei a jog, a projektmenedzsment valamint a személyiségfejlesztés.

A digitálisjogász megnevezéssel jelölt részlegünk tartalmában tanácsadói szolgáltatást, továbbá egy szakmai hírportált foglal magában, ahol hype nélkül – objektív tények alapján – tájékozódhatnak az olvasók a jog és a digitalizáció világában bekövetkezett változásokról.

Projektmenedzsment divíziónk több éves tapasztalattal rendelkező projekt szakértő kollégái teljes körű operatív támogatást nyújtanak mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak ahhoz, hogy egy-egy ötletük sikeresen megvalósuljon és egy pályázat eredményesen záruljon.

A két fő tevékenységünket kiegészítettük a személyiségfejlesztéssel foglalkozó divíziónkkal, ugyanis napjaink digitalizált világában úgy gondoljuk, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kell, hogy kapjon maga az ember, aki kiégés nélkül hozza ki magából a legtöbbet. Személyiségfejlesztéssel foglalkozó ágazatunkat azért hoztuk létre, hogy az önismeret útját művészeti eszközökkel, nyilvános rendezvényekkel, illetve meditációs gyakorlatokkal segítsük.

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Amennyiben bővebben érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

dr. Halász Rita – alapító

jogász-közgazdász, adótanácsadó, business coach

Szakmai tapasztalatát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keretein belül annak humán, jogi és stratégiai szakterületein szerezte. Feladatai közé tartozott az adózókkal való kapcsolattartás, és különböző adónemekben a szervezet adószakmai állásfoglalásának elkészítése, később pedig az adóügyek másodfokú elbírálása, perképviseleti tevékenység ellátása. Több szakmai publikáció írója.

2011-2016 között jogi főigazgató-helyettesi tanácsadó. 2017-től a NAV Informatikai Fejlesztéséért Felelős Miniszteri Biztos tanácsadója. 2017-ben a Nemzetgazdasági Minisztérium, Magyar Nemzeti Bank és a NAV Blockchain munkacsoportjának tagja. Alapító tagja a Blockchain Magyarország Egyesületnek. Jelenleg szakmai partnere a CoinBrokernek és tanácsadói pozíciót tölt be a Digital Alchemy Kft-nél.

Ballok Boglárka – projektvezető

Okleveles közgazdász, projektspecialista, life- és business coach

2011. óta foglalkozik pályázati forrásokból megvalósuló fejlesztések teljeskörű pénzügyi és szakmai támogatásával, üzletviteli és területfejlesztési tanácsadással. Projektvezetőként szerzett tapasztalatai kiterjednek a projektmenedzsment teljes folyamatára: az első gondolattól az utolsó tollvonásig.

2017-től 2019-ig a NAV Stratégiai Megújulási Program szakértői csapatának tagja. Jelenleg tanácsadóként/projektszakértőként, coachként segíti ügyfeleinket üzleti és egyéni céljaik elérésében, projektjeik sikeres megvalósításában.