Blog2020-05-29T16:26:07+00:00

Olvasson bele szakmai cikkeinkbe!

Van különbség a különféle betoncsiszolási eljárások között?

Blog|

A betoncsiszolás során számos árajánlattal találkozhatunk, mivel az árazás mindig az elvégzett részfolyamatoktól függ. Mivel a csiszolásnak is vannak különféle változatai, így érdemes tájékozódni a választható lehetőségektől, és a pénztárcának, illetve a felhasználásnak megfelelő típust választani.

Betonkeményítés és betoncsiszolás

Blog|

Néha a betoncsiszolás nem végezhető el a beton keményítése nélkül, mivel a felület túl porózus és nem lehet rajta dolgozni. Ez különösen akkor igaz, ha korábban valamilyen más burkolat fedte a padlót, majd ennek eltávolítása után derült ki, hogy a régi beton nem túl jó minőségű.

Kérdése van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenjen nekünk!
Hívjon minket!

Betonjavítás

Blog|

A betonozáshoz érteni kell, jól bizonyítják ezt azok a főleg régebbi típusú betonpadlók, melyeket még helyben kevertek be. Ipari épületeknél ma már nem kérdés, hogy ezt az építőanyagot nagy űrtartalmú keverőgépek hordják a helyszínre, és a szivattyúk juttatják a megfelelő

Mit kell tudni a betonról?

Blog|

A beton napjaink egyik legfontosabb építőipari alapanyaga, melynek fő összetevői a cement, a kavics vagy kőzúzalék, a homok és a víz. A felhasználástól függően további adalékanyagokat, minőségjavító részeket keverhetünk hozzá, és az arányok változtatásával érhetjük el a felhasználásnak megfelelő állagot

Mi az a HTC Superfloor?

Blog|

A HTC Floorsystems vagy más néven HTC, 1987-es alapítása óta olyan berendezések gyártásával foglalkozik, melyek segítik a különféle felületek megmunkálását. Szabadalmaztatott padlócsiszoló rendszerét 1992-ben fejlesztette ki, s mára piacvezetővé vált a gyémánttechnológiás padlócsiszolás területén.

Tippek a parkettacsiszoláshoz

Blog|

A parkettacsiszolás egy kiváló megoldás, ha elöregedett fapadlónkat felújítanánk. Megfelelő kezeléssel a parketta visszanyerheti újkori állapotát, és újra hosszabb ideig szolgálhatja az eredeti célját. Ebben a bejegyzésben tippeket adunk a megfelelő csiszoláshoz.

Hogyan történik a felületek előkészítése csiszolással?

Blog|

A felület előkészítése során történik meg a különféle műgyanta borítások, festékek és lakkok eltávolítása, melyhez csiszológép szükséges. Ehhez nagy teljesítményű berendezéseket használnak, ahol gyémántbetétek végzik a munkát. A teljes folyamat során kétféle dolog történik, miközben a régi réteget lecsiszolja a

Hogyan ápoljuk a csiszolt beton felületeket?

Blog|

A csiszolt és polírozott betonpadlók nagyon tartósak, de ha folyamatosan nagy forgalmat szolgálnak ki, és nem megfelelően ápolják őket, elveszíthetik fényeségüket. Ebben a bejegyzésben azt tekintjük át, hogyan lehet megfelelően karban tartani az ilyen felületeket.

További cikkeink